Informatie

Meekijken
Videos

Contact


Appartementen te Arnhem

Lange tijd waren er plannen om de woningen in en nabij de Hommelseweg te slopen. Maar meer een meer ontstond de behoefte om de karakteristieke uitstraling van de wijk Klarendal te behouden. Door beneden- en bovenwoningen samen te voegen ontstaat er een ruimer aanbod aan grondgebonden woningen en blijft tegelijkertijd het karakter van de wijk behouden.

Je koopt een “klus” woning in de huidige staat tegen een relatief lage prijs. Je hebt als koper de verplichting om de woning op te knappen. De renovatie voldoet aan een vooraf vastgesteld programma van eisen. Zo worden de kozijnen vervangen en er wordt geïsoleerd glas geplaatst. Ook de installaties, dakbedekking en badkamers worden vernieuwd. Door de lage koopprijs is er een ruim verbouwingsbudget beschikbaar.

Om een kluswoning aan te pakken is een flinke dosis enthousiasme, doorzettingsvermogen en creativiteit nodig. Eén voordeel, de toekomstige buren hebben die eigenschappen vaak ook.

Camera naar links bewegen Camera naar rechts bewegen Camera naar boven bewegen Camera naar onderen bewegen
Er zit enkele seconden vertraging tussen het klikken en het verplaatsen van de cameraCopyright © 2013, bouwprojectinbeeld.nl. Site door Elissen.com Websolutions.