Informatie

Meekijken
Videos

Contact


Informatie

Gedurende de bouwperiode wordt een camera geplaatst. Ideaal voor het volgen van de bouwactiviteiten waarbij u zelf vanwege de rompslomp of gebrek aan tijd geen professionele camera kan plaatsen. Met een webcam op de bouwlocatie krijgt de opdrachtgever, toekomstige gebruikers van het pand, collega’s of (potentiële) koper de kans om thuis of op het werk via internet de ontwikkeling van de bouw te volgen.

Wij leveren, plaatsen en installeren u een camera die zowel binnen als buiten geplaatst kan worden. De camera is de dag van plaatsing direct operationeel. De voortgang op de bouwlocatie is vanachter het bureau live te volgen via deze site. Tevens kunt u de camera besturen, laten inzoomen en foto’s laten maken, zie optie "meekijken".
Op deze site wordt het camera-beeld via onze video-servers gehost. Wij installeren voor u gedurende de afgesproken periode de webcam op onze servers. Elk uur van de dag maakt de camera per, vooraf gewenste, positie een foto. Deze foto’s worden m.b.v. onze software, iedere dag, achter elkaar gemonteerd. Op deze manier ontstaat een video, waarmee het “groeien” van het pand zichtbaar wordt. Voorbeelden van voltooide projecten kunt u zien bij het onderdeel "video’s".

De camera dient op de juiste plaats te worden gehangen voor het beste overzicht. Indien u de camera op een moeilijk bereikbare plaats wilt installeren, geen probleem, de camera communiceert via ingebouwde UMTS met onze servers. U hoeft geen draadloos netwerk beschikbaar te stellen, wat er bij aanvang van een bouw meestal niet is of duur abonnement bij een telecom aanbieder af te sluiten waar u weer moeilijk vanaf komt.


Copyright © 2013, bouwprojectinbeeld.nl. Site door Elissen.com Websolutions.