Informatie

Meekijken
Videos

Contact


Distributiecentrum Afrika Haven, Amsterdam

In opdracht van logistiek vastgoedontwikkelaar DHG (David Hart Group) is het multimodale Distributiecentrum Afrikahaven in het havengebied van Amsterdam gebouwd. De verwachte oplevering van het nieuwe distributiecentrum is rond de jaarwisseling.

De 12 magazijnen beschikken elk over een mezzanine van circa 5.000 vierkante meter. In de magazijnen worden ”super vlakke” vloeren zonder dilataties aangebracht.

De totale oppervlakte van het project Afrikahaven bedraagt circa 110.000 vierkante meter en bestaat uit in totaal vijf distributiecentra. DHG heeft circa zeventig procent van het project verhuurd. Er is nu nog circa 38.000 vierkante meter beschikbaar voor verhuur.

Distributiecentrum Afrikahaven is gesitueerd in het Westpoortgebied in de haven van Amsterdam, tussen de snelwegen A10 en A9. Met de afronding van de Westelijke Randweg (A5) zal er straks een directe verbinding zijn met Schiphol en een kortere route naar Rotterdam.Copyright © 2013, bouwprojectinbeeld.nl. Site door Elissen.com Websolutions.