Informatie

Meekijken
Videos

Contact


Herbouw Villa

Strak aan de bosrand maar toch nabij winkelcentra ligt een prachtig perceel met een gedateerde bungalow uit de jaren 70. Deze opdrachtgever wil een droomhuis laten bouwen op deze prachtige plek. Ze hebben een aantal eisen en hebben deze laten uitwerken tot een totaalconcept.

De belangrijkste eisen zijn;
• Goede kwaliteit, traditionele bouw.
• Duidelijke planning.
• Volledig ontzorgt worden maar wel zelf de beslissingen nemen.
• Energiezuinige, goed geïsoleerde woning
• Gedurende het proces de mogelijkheid tot wijzigingen. Deze wijzigingen dienen transparant te worden doorgevoerd.

Vanuit deze eisen van de opdrachtgever en absolute wil om hun ideale woning te realiseren is er gekozen voor een “realisatiebegeleider”. Aannemers zijn hierdoor overbodig. Toeleveranciers blijken zonder aannemer gezamenlijk sneller, beter en efficiënter een woning te kunnen bouwen. Een budget aanpassen moet een keuze van de opdrachtgever zijn en niet van iemand anders.

Wel zit er bij het nieuwe bouwen meer energie / tijd in het voortraject met het opstellen van een Bouw informatiemodel. Maar als dat eenmaal goed is gevuld en een goede planning is gemaakt, kunnen toeleveranciers één voor één op de bouwplaats aan de slag.

Door een goede voorbereiding en het samen met de opdrachtgever selecteren en inkopen van betrouwbare partners is het mogelijk om deze traditionele woning te bouwen, waarbij de bouwprocestijd gelijk is aan de bouwtijd van een prefab woning.Copyright © 2013, bouwprojectinbeeld.nl. Site door Elissen.com Websolutions.